Jordan O'Brien presents 10 summer looksEN
In summer, the heat makes it difficult for the company to find a trendy style. Influencer Jordan O'Brien presents 10 summer looks. A mainly casual outfit that goes from shorts and t-shirts to shirts and pants.

AL
Në verë, nxehtësia e bën të vështirë për kompaninë të gjejë një stil të modës. Influencer Jordan O'Brien prezanton 10 pamje verore. Një veshje kryesisht e rastësishme që shkon nga pantallona të shkurtra dhe bluza në këmisha dhe pantallona.

IT
In estate il caldo rende difficile l'impresa di trovare uno stile alla moda. L'influencer Jordan O'Brien presenta 10 look estivi. Un outfit prevalentemente casual che passa da pantaloncini e t-shirt a camice e pantaloni.

ES
En verano, el calor dificulta que la empresa encuentre un estilo moderno. El influencer Jordan O'Brien presenta 10 looks de verano. Un atuendo principalmente casual que va desde pantalones cortos y camisetas hasta camisas y pantalones.

Nuova Vecchia