Summer drink: vodka and frozen watermelon

Vodka and frozen watermelon

EN
Christine Teigen on Instagram reveals the recipe for the summer drink: frozen watermelon and vodka. The American supermodel recommends making it drink even to children, without adding alcohol. Ingredients: 4 cups of diced watermelon without seeds, ¼ cup of lime or lemon juice, ¼ cup of sugar, 1 cup of iced vodka, lemon or lime slices and mint sprigs to decorate. Preparation: Mix the lime juice and sugar in a bowl until it has dissolved. Place the watermelon on a 9 x 13 baking sheet. Pour the sugar and lime juice over the watermelon and freeze everything for at least 4 hours. Transfer the result to a blender, adding the vodka. Blend until you reach a creamy consistency, similar to that of a granita. 

AL
Christine Teigen në Instagram zbulon recetën për pijen e verës: shalqi të ngrirë dhe vodka. Supermodelja amerikane rekomandon ta bësh atë të pijë edhe për fëmijët, pa shtuar alkool. përbërësit: 4 gota shalqi të grirë pa fara, ¼ filxhan limoni ose lëng limoni, ¼ gotë sheqer, 1 gotë vodka të akullt, feta limoni ose gëlqereje dhe sprigs nenexhiku për të dekoruar. Përgatitja: Përzieni lëngun e limonit dhe sheqerin në një tas derisa të jetë tretur. Vendoseni shalqirin në një fletë pjekje 9 x 13. Derdhni sheqerin dhe lëngun e limonit mbi shalqirin dhe ngrini gjithçka për të paktën 4 orë. Transferoni rezultatin në një blender, duke shtuar vodka. Skuqeni derisa të arrini një qëndrueshmëri kremoze, të ngjashme me atë të një graniti. 

IT
Christine Teigen su Instagram svela la ricetta del drink dell'estate: anguria ghiacciata e vodka. La top model americana consiglia di farlo bere anche ai bambini, senza l'aggiunta di alcool. Ingredienti: 4 tazze di anguria a cubetti senza semi, ¼ tazza di succo di lime o limone, ¼ di tazza di zucchero, 1 tazza di vodka ghiacciata, fettine di limone o lime e rametti di menta per decorare. Preparazione: Mescolare in una ciotola il succo di lime e lo zucchero fino a quando non si è sciolto. Poggiate l'anguria sopra una teglia da forno 9 x 13. Versate il succo di zucchero e lime sopra l'anguria e congelate tutto per almeno 4 ore. Trasferite il risultato in un frullatore, aggiungendo la vodka. Frullate fino al raggiungimento di una consistenza cremosa, simile a quella di una granita. 

ES
Christine Teigen en Instagram revela la receta de la bebida de verano: sandía congelada y vodka. La supermodelo estadounidense recomienda hacerlo beber incluso para los niños, sin agregar alcohol. Ingredientes: 4 tazas de sandía picada sin semillas, ¼ taza de jugo de lima o limón, ¼ taza de azúcar, 1 taza de vodka helado, rodajas de limón o lima y ramitas de menta para decorar. Preparación: Mezcle el jugo de lima y el azúcar en un tazón hasta que se disuelva. Coloque la sandía en una bandeja para hornear de 9 x 13. Vierte el azúcar y el jugo de lima sobre la sandía y congela todo durante al menos 4 horas. Transfiere el resultado a una licuadora, agregando el vodka. Licúa hasta obtener una consistencia cremosa, similar a la de un granizado. 

Nuova Vecchia